Serenades decemberturné!

Pressmeddelande från Luger:

2 december - Malmö, Babel
3 december - Uppsala, Västmanlands-Dala nation (Velvet)
8 december - Göteborg, Nefertiti
9 december - Stockholm, Debaser Medis

När krutröken från sommarens festivaldrabbningar skingrats och endast musiken återstår är det ändå svårt att inte kippa efter andan något när Serenades sandstrandssouliga "Birds" åter spelas på radion. Den var bra redan första gången och den är till och med bättre nu när man känner till varje sekund av låten. För visst är det så att duon Markus Krunegård och Adam Olenius har stött på en riktig guldåder med sitt Serenades.

Om man summerar den mediala trafik som har omgett duon så är det idel goda ord som strömmat ut. Om man summerar fansens tjut kan det liknas vid ett ånglok som dånar fram. Om man summerar delarna och tar in helheten med Serenades så är det då, just då, som man mår som bäst och vill ha mer än bara mycket mer. Bejublad singel, bejublat album och bejublade konserter - man undrar när backlashen kommer. Men den kommer inte. Allt är för bra för att det ska hända.

Så för er själar som på grund av dålig ekonomi, trist geografiskt läge eller bara dåligt omdöme inte har bevittnat Serenades ännu skymtar ett gyllene tillfälle runt hörnet. En chans att låta er förtrollas av herrar Krunegård och Olenius musikaliska magi. Vi talar om fyra kvällar i fyra städer då decembernattens mörker kommer lysas upp av den popstjärna som Serenades utgör.

Varmt välkomna!

www.luger.se/serenades
www.theserenades.com

BILJETTER
För biljettinfo se hemsidorna nedan. 
Malmö: www.babelmalmo.se
Uppsala: www.v-dala.se (ej förköp) 
Göteborg: www.pkmusik.se
Stockholm:www.debaser.se

Kommentarer
Skrivet av: Hanna

Det här suger ju lite. De spelar i Sthlm två dagar efter min födelsedag och det hade varit fint att få fira lite med dem - men så är det 20-årsgräns...

2011-09-17 / 20:30:45
URL: http://revbensgaller.blogg.se/
Skrivet av: Jens

Ajdå, det var olyckligt. Debaser vill nog samköra konsert och klubb, därav 20-årsgränsen (tror man kommer in som 18-åring med)...Det hade varit bättre att göra som i Malmö, där kör de spelningen tidigt med 13-årsgräns för att ha klubb senare på kvällen.

2011-09-18 / 13:24:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback