Vinter, snart vår

Det goda överväger det onda just nu. Visst blev man utan lön igår (lönlös?) och visst är det fortfarande alldeles för kallt ute, men det är bra tider och vi går mot ännu bättre. Everybody Hurts går varm i radion och snart blir det varmare ute också. Jag tror det blir en fantastisk bra vår, när den väl anländer i slutet på mars. Samtidigt med våren kommer "Mänsklig Värme" och det blir såklart fint. Nya låtar med Markus som kan lyfta upp ens vardag och som gör allt lite bättre, låtar som tröstar eller peppar en. Musik som betyder något helt enkelt.
Nästa vecka ska jag hämta ut mina biljetter till Kägelbanan-konserten och nu är det bara två månader och två dagar kvar. Det går fort.

Festivalerna har kommit igång med sina bokningar och nu hoppas man ju på lite Krunegård-släpp. Gärna Siesta, Peace & Love och/eller Hultsfred. Om jag bara lyckas få lite ledigt i sommar så ska det bli en riktig fest-Krunegård-bästa sommaren någonsin-sommar. Vi testar det?

***
Kronologen i Musikguiden från i måndags är klart värd att ägna en timme åt. Markus berättade öppenhjärtligt om sin karriär från starten till nu och sa en del intressanta saker. Tydligen var det nära att Markus lade av för några år sedan, han trodde själv att Markusevangeliet skulle bli hans sista platta. Tur att vindarna vände i tid. Han pratade även om det kommande albumet som enligt egen utsago är mer genomarbetad än dubbelsläppen 2009 och som han är väldigt nöjd med. Låter klart lovande.
Intervjun hör ni här: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=4067&artikel=4925376

***
Hoppas ni får en fin helg.
/J
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback