Hela livet är ett disco

Ledsen för den dåliga bloggaktiviteten på sistone. Jag har alltid väldigt mycket jobb i maj och när man väl är ledig vill man bara ute i det fantastiska vädret. För några veckor sedan tyckte man att det var varmt när det var 12 grader ute och man hade nästan glömt hur varmt det faktiskt kan bli i Sverige. Idag är man ledig, solen skiner och det är 25 grader varmt ute. Helt otroligt. Hela livet är ett disco ibland och då gäller det att njuta.
Solen skiner också på Markus Krunegård som idag avslutar Nordamerika-turnén i LA. Sen blir det Tyskland för We Are Serenades innan Krunegård inleder svenska sommarturnén på Hultsfred. Det kommer för övrigt bli en fantastisk sommar.
I veckan blev det också klart att Markus kommer spela på P3 Sommarsessions, på Peace and love (wohoo!). (http://www.cisionwire.se/p3-sveriges-radio/r/festivalsommar-med-kitty-jutbring-i-p3,c9262825)
Markus är också klar för Musikens Makt den 18 augusti i Luleå.
Till sist så meddelade Markus på fb i veckan att han fixat nya t-shirt till merchandise-försäljningen. Tycker de borde säljas nu. Årets "must-buy".
***
Sommaren är the love of my life. Nu blir det Krunegård på hög volym i solen med vännerna och njutning på hög nivå. Ha det bäst så hörs vi efter helgen.
/J
Kommentarer
Skrivet av: Cornelia

Han har även skaffat instagram, markus_krunegard heter han där! :)

2012-05-26 / 12:58:37
URL: http://mustaschbruden.blogspot.com
Skrivet av: Elli

Egentligen kanske inte så Markus-relaterat, men för den som gillar Laakso kanske detta kan vara värt att spana in! http://www.debaser.se/kalender/8140/

2012-05-26 / 16:05:19
Skrivet av: Anonym

Tack för tipsen! :)

2012-06-02 / 15:56:36
URL: http://dagenskrune.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback