Nästa singel

Efter Everybody Hurts och Askan är den Bästa Jorden är det dags för nästa singelsläpp från Mänsklig Värme. För någon vecka sedan frågade Krunegård på sin facebook-sida vilken låt som fansen tyckte skulle bli nästa singel och förmodligen har Krunegård och skivbolaget bestämt sig vid det här laget. Själv hoppas jag på Vår Sista Dans eller Love of My Life, två låtar som jag tror hade fungerat väldigt bra i radio. Efter lite lugnare Askan är Bästa Jorden behövs en låt med riv i och Vår Sista Dans och Love of My Life har både riv och en väldig hitpotential. Det är svårt att välja mellan dessa två, Vår Sista Dans är kanske den vassare låten men samtidigt har Love of My Life en härlig sommarkänsla som kan komma väl tillpass framöver. Men, om man nu ska välja, så får det bli Vår Sista Dans. Svaret på vilken låt Krunegård valt lär vi höra snart som sagt, i en radio nära dig.

***
Markus fortsätter Nordamerika-turnén med We Are Serenades och spelar ikväll i Montreal, Kanada.
Annars är det ganska lugnt på nyhetsfronten men ibland hajar man till lite. Som när Expressen i veckan valde att göra en nyhet av en riktig icke-nyhet: http://www.expressen.se/noje/musik/krunegard-ar-sjuk---vagrade-att-stalla-in/ Inte så oväntat att Krunegård avböjde att kommentera, tveksamt om det fanns något mer att tillägga om det och tror inte att så många var intresserade av receptet på chili-con-carnen direkt.
http://www.expressen.se/noje/musik/krunegard-ar-sjuk---vagrade-att-stalla-in/
När vi ändå är inne på icke-nyheter så får jag bidra med en till. Norrbottenskuriren skrev om Krunegård inför sommarens spelning på Piteå Dansar och Ler och var lite snett på det: "En av de mest efterfrågade är Markus Krunegård, född i finska Pello men som numera är bosatt i Norrköping." Jag tyckte att det lät lite roligt, lite som att Krunegård invandrade från Finland till Sverige för två veckor sedan. Rätt ska väl vara att Krunegårds mamma är född i Pello, medan Markus är född och uppväxt i Norrköping, och bosatt i Stockholm sedan flera år tillbaka. Om man nu ska vara sån.

***
(source: hejemmy tumblr)

***
Mycket mer hade jag inte att bjuda på denna gång. Ha det fint så hörs vi nästa vecka.
/J
Kommentarer
Skrivet av: H

I brist på andra nyheter så finns det en hel del så kallade "music postcards" med We Are Serenades uppe på youtube som man kan kolla på tills vidare. Du har länkat någon sån tidigare i bloggen om jag minns rätt.



Gillar speciellt denna cover på Pixies "Here comes your man" http://www.youtube.com/watch?v=zFjBMTHg-SA

2012-05-15 / 23:42:07
URL: http://hhhets.blogspot.com
Skrivet av: Jens

Ja, de är sköna :) Kul och originell grej de kör med. Gillar också Pixie-covern så lade upp den. Tack.

/J

2012-05-17 / 22:15:08
URL: http://dagenskrune.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback